프로그램 소개

프로그램 소개

홈 > 제29회 포럼 > 프로그램 소개

Date / Time Programme
Pre-activities2 Nov.(Mon.) 1) 16:00-18:00(2H)
2) 17:00-19:00(2H)
  • Group Discussion Ⅰ

Pre-activities23 Nov.(Mon.) 15:00-18:00(3H)
  • Group Discussion Ⅱ

Pre-activities24 Nov.(Tue.) 15:00-18:00(3H)
  • Group Discussion Ⅲ

Day 125 Nov. (Wed.) 14:00-16:00 (2H)
  • Opening Ceremony (Celebratory performance, celebratory ceremony etc)

  • Keynote Speech

Day 226 Nov. (Thu.) 11:00-13:00 (2H)
  • Group Discussion Ⅳ – by Each Topic

13:00-15:00(2H)
  • Golden Bell – Quiz Time (Brunei, Malaysia, Philippines, Singapore, Korea)

  • Lunch Time

15:00-17:00 (2H)
  • Discussion by Nations

17:00-18:00(1H)
  • Golden Bell – Quiz Time  (Cambodia, Indonesia, Laos, Thailand, Viet Nam, Myanmar)

Day 327 Nov. (Fri.) 11:00-13:00 (2H)
  • Youth Summit І (Recommendation Draft)

15:00-17:00 (2H)
  • Youth Summit Ⅱ(Final Statement)

17:00-18:00 (1H)
  • Closing Ceremony (Recommendation speech, closing video, etc.)

※ This schedule is subject to change.